Vi satser på kvalitet

IMG_7308.jpg
 

Siden

1986


 

 

OSS

Vi har over tre tiår med erfaring innen nybygg og rehabilitering, og tilbyr våre tjenester for både privatemarkedet og bedriftersmarkedet. Vi er opptatt av ryddige avtaler og god fleksibilitet i gjennomføringen. Vår spesialitet er rehabilitering av gamle hus, og vi har også mye erfaring med arkitekttegnede nybygg. Skifting av kledning, isolasjon og bytte av vinduer er også jobber som Slyk & Espevik har gjort mye. Det er ofte stor variasjon mellom jobbene vi gjør, likevel er det etter mange års erfaring jobber som går igjen. Vår faglige gjennomføring sikrer trygghet og faglig solid håndverk i alle våre prosjekter.

 

Til utvendig kledning bruker vi alle relevante materialer, men liker spesieltgodt furu kjerneved. Det ser vi på som norsk naturs best impregnerte tre og er ofte kortreist og greit tilgjengelig.

 

Ved å bruke lokalt sagbruk som lager de fleste dimensjoner , kan vi tilby kvalitetskledning i alle vanlige dimensjoner og profiler.

IMG_75932.jpg
 
 

HVORAN VI JOBBER

Rehabillitering
Vi har nå vært over 30 år i markedet på Nord-Jæren. På denne tiden har vi restaurert og rehabilitert hundrevis av boliger. Vi har dyktige håndverkere som hjelper deg.

Rehabilitering innebærer ofte at man skifter ut kledning, vindu, gulv og vindu. Ved å la oss ta en rask befaring, så kan vi bedømme hva som bør skiftet ut og hva som dere ikke må gjøre noe med. Vi gjør både små og store oppdrag. Alt fra en liten ansiktløfting av huset, til en totalt forvandling. Vi jobber for både bedrifter og private.

Vi rehabiliterer din bolig og ingen jobber er for små eller for store. Fra enkle nødvendige grep som å skifte råteskadde bord, til fullstendig renovering, påbygg og oppløft av tak. Med andre ord alt fra en liten ansiktsløftning til en total forvandling.

Nybygg
Vi har fagfolk fra nyutdannet til om lag 45års erfaring. Det er teoretisk sterke nyutdannede tømrersvenner opp til godt voksne karer som har en faglig pondus som det står stor respekt av. Vi som leder Slyk & Espevik as er byggmestere som i tillegg til håndverket forsøker å trekke i trådene både på byggeplass og det mer administrative plan.

Vår oppgave blir å sette arkitektens ideer ut i praksis. Her er det viktig med gjensidig respekt for arkitektens estetiske tanke og håndverkerens gode praktiske løsninger. Dette har lært oss mye om kommunikasjon mellom fagene. Det er igjen med å gi en smidig byggeprosess og dermed et kostnadseffektivt prosjekt, der kunden er sikret et best mulig resultat til en riktig pris.

Vi er en håndverksbedrift med fokus på kvalitet når vi bygger boliger. Vi har ryddige avtaler og fleksibilitet i gjennomføringen. Vi selger ikke hus til stykkpris, vi utfører håndverkstjenester, slik at du kan få drømmehuset.

 
 

Opplæringsbedrift
Vi har til enhver tid lærlinger i tømrerfaget. Disse har i tillegg til faglig utfordrende prosjekter, en kvalitetsoppfølging av Byggmesternes opplæringskontor som også tegner lærekontrakten med lærlingen. Vi har vært godkjent opplæringsbedrift i over 20 år. En del av vår rekruttering skjer gjennom egne lærlinger.

ARBEIDSMODELL

 

 

 

1.

Vi gjør de aller fleste prosjekter etter en modell med medgått tid og medgått materiell.

 

2.

Hver 2. uke i prosjektet blir dokumenterte timer og materiell fakturert. Dette skjer alltid i ettertid, slik at ingen prosjekter blir betalt på forskudd.

 

3.

På denne måten blir alt dokumentert fortløpende slik at kunden kan ha best mulig kontroll i prosjektet sitt og foreta justeringer fortløpende underveis i prosessen hvis ønskelig.

 
IMG_7240_web.jpg